недеља, 23. септембар 2012.

DAVOR SCHUNK


Davor Schunk
crtač, dizajner, fotograf, filmaš, animator, pjesnik
rođen 1970te u virovitici, odrastao crtajući stripove. kad mu je dosadilo tapšanje po ramenima, nakon studija dizajna u zagrebu, crta i dizajnira po raznim uredima. kad mu i to dosadi (2003. godine) osniva studio vizualnih komunikacija definicija.vesele ga putovanja po europi i africi pa snima video i foto reportaže prikazane na nacionalnoj TV i domaćim časopisima. 2006. zajedno s robertom mlinarcem svim srcem izdaje knjigu tragovi koju oblikuje i u kojoj objavljuje fotografije. valjda slijedi nastavak...
valja napomenuti golgotu strip festivala fra ma fu u virovitici 2009te. angažiran kao direktor, predsjednik, tajnik, ekonom, dobavljač, financijer, izlagač, postavljač, uspješno dovodi hrvatske velikane stripa u viroviticu.
predano prenosi znanje maturantima i studentima. za djecu predškolske i školske dobi odradio je niz uspješnih radionica (radionica vizualnih komunikacija čaro’grada, strip radionice, dizajnerska početnica...).uspješno sudjelovao u više stručnih, žiriranih izložbi kao izlagač ali i kao član ocjenjivačkoga suda. autor više uspješnica vizualnih identiteta i maskota. uvjeren da mališani uživaju u njegovim pjesmama i ilustracijama.

2 коментара: